Skvaller

Senaste skvallret från USA! Jonas Junland har skaffat en chihuahua!!

Lite smått och gott

Jag har inte skrivit här på jättelänge så jag tänkte skriva lite om min helg. På lördagen kom Hampus hit och vi gjorde maränger, man var tvungen att vispa i typ två timmar eller nått vilket var väldigt, väldigt jobbigt. Men goda blev dem! Vi pratade också ganska mycket om mina föräldrars skillsmässa och så, det var jätteskönt att kunna prata med någon som verkligen vet hur det är. Vi hade jättemysigt, måste vi verkligen snart göra om!
          Nu har jag börjat packa på riktigt till flytten, kommer verkligen bli jättejobbigt. Det är så att det gör ont att packa, vi flyttar ju om en månad så det är ju inte alls långt kvar. Visst kommer det bli skönt att bo närmre skolan och så men vårat hus betyder så himmla mycket. Det är ju därinne som man har de flesta minnen från när man var lite, alla gömställen och hemliga skåp och sånt, det kommer jag ju inte ha kvar längre. Alla mår ganska dåligt över flytten just nu så det är ju lite halvtaskig stämming. Jag saknar verkligen mitt gamla liv. Även farmor och farfar flyttar in till stan nu så alla på gården är nere just nu. Jag har inte en så jättebra relation med farmor men jag försöker att inte låtsas om det men det kommer tillbaka på en hela tiden. Idag kom jag ner på morgonen när farmor var inne hos oss, jag hälsade glatt och gick in i farstun, farmot hälsade knappt utan kollade bara bort och sa ett lågt hej. Senare i bilen säger pappa att jag är väl nonchalant mot farmor när jag inte ens gjort någonting! Jag orkar verkligen inte med det bittra!
         Nu har ju skolan dragit igång igen och vi har faktiskt fått en liten mjukstart tycker jag, man får inte börja med ett ämne direkt utan för ska man ha tre repetiotions- och förberedelselektioner vilket är ganska trist. Men det kommer ju komma igång så småningom. Idag var nästan alla lärare sjuka så vi hade vikarie på två lektioner så man har ju inte fått överdrivet mycket gjort.
         Jag åkte hem till mamma efter skolan för att träffa Jessica lite senare. Undertiden jag väntade tänkte jag plugga inför religionsdebatten och uppsatsen men det slutade med att jag badade Elvira och nu sitter jag här. Jessica har kommit nu men jag måste plugga mer.

Snart flytt

Den 15:e februari närmar sej sakta vare sej man vill det eller inte. Det är då jag flyttar ifrån Sörby och in till Tornhagen. Det gör verkligen riktigt ont i magen utav att veta om att jag kommer säkert aldrig mer bo där. Någon annan kommer bo i mitt rum, laga mat i vårat kök och spaa i vårat badrum. Jag kommer verkligen sakna huset. Det är verkligen mitt drömhus! Jag kan inte tänka mej någon annan i det huset, det gör så ont. Och det huset jag kommer flytta till med pappa gillar jag verkligen inte. Det är lågt till tak, litet och trångt. Jag vet inte om jag tar ut det i förskott men jag tror inte att jag kommer trivas alls där. Jag kommer ihåg när jag kollade på ett Sex and the City- avsnitt när Miranda måste flytta ifrån Manhattan till Brooklyn, hon hatade det verkligen och det kommer jag också göra. Det är kanske dumt att gämföra med en tv-serie. Sörby har alltid varit perfekt men precis i början utav skismässan så kunde jag inte vara på Sörby men nu såhär när man vet att det bara kommer finnas till för mej i en och en halv månad till så börjar man uppskatta allting mer och därför blir det bara värre och värre. Jag har ju växt upp på Sörby och jag känner mej trygg här, jag har både släkt och vänner nära. Visst kommer jag ha det hos mamma sen fast det är ju bara varannan vecka och det är ju ett helt annat hus. Om man bara kunde spola tillbaka tiden och få idiotiska misstag ogjorda.

Första januari

Idag fyller Oliver år och det har varit en perfekt dag! Jag, pappa, Elliot och Elvira åkte skridskor på kanalen, det var jätte mysigt. Jag köpte ny jacka igår så jag var ju tvungen att inviga den och det har jag gjort idag efter ca fyra fem oavsiktliga piruetter på magen. ;) Efter det gick vi in och spelade lite GH 4 och då såg vi att getterna hade rymt. Jag och Elvira slog nog värdsrekor i vallning. Jag har inte ens öppna grinden innan Elvira hade vallat in dem. Vädret har verkligen varit topppen idag! Nu sitter jag och gör det jag gör bäst, kollar på Sex and the City.

RSS 2.0