UTEFYS!!

Jag känner mej jätteduktig! Jag har tränat och vi hade utefys :) Man mår alltid så bra efter att man har varit ute och springit bara det att jag gör det bara när jag måste :P I skolan och på träningarna, jag tycker att det är så tråkigt annars :P Men varje tisdag blir det av i alla fall ;)

Vi har en ganska slapp vecka i skolan nu tror jag, JÄTTEskönt! Trots det försov jag mej gaaaaanska mycket imorse! Jag vaknade 08.19 och jag började 08.10... Jag typ for upp och skickade ett sms til Erica. Jag brukar lyckas snoosa i sömnen fast inte imorse inte. Vi hade en och en halvtimmas geografilektion så jag tog det lugnt hemma för jag vågade inte komma in mitt i lektionen :P Sen så slapp vi de tre sista lektionerna typ så vi slutade klockan 13.00 :) Chill ;)


Uppdatering! :O

Nu har jag nästan övergivit min blogg! Jag skrev varje dag i typ en veckan och sen tog jag en paus på typ två månader ;)

Jag har fastat för alla bloppisar! Man hittar ju massor fina kläder hela tiden! Jag har bjudit på två bloggar men så har jag tyckt att det varit konstigt att de inte hört av sej, men såklart så har de ju skrivit till mej på bloggen! Jag har inte kollat den på jättelänge och så har jag fått massor kommentarer utav de bloggarna. Vad arg jag blev då! :P Jag är ute efter en svart skinnjacka (inte för pösig men inte för slimm) som man kan ha en stor härlig halsduk till! :D jo men då hittade jag en jättefin men så var det en tjej som bjöd 25:- mer än mej och fick den :P Jäkla oflyt hela tiden! ;) Men nu har jag hitat en ny så håll tummarna! ;)


Nått sånt typ :)

RSS 2.0