Mardröm

Usch! Imorse hade jag den värsta mardrömmen jag nånsinn haft! Jag drömde att hela familjen skulle till Egypten. När vi kom framm fick jag reda på att pappa hade dött på planet på grund utav hans migrän. Det var så hemskt och massor fler hade dött på planet så det var fullt med ledsna människor. Jag hade till och med sönder en bår. När jag vaknade var kinderna helt blöta utav tårar. Det kändes så verkligt! Nu kan jag säga att jag inte har blivit mer peppad att flyga.

Tjugonionde mars

Idag skulle jag egentligen plugga för jag måste skriva tre uppsatser och plugga inför två prov den här veckan men istället sov jag ut och spelade kort med mamma till halv tre. Efter det åkte vi in till ikano för att köpa kläder till Egypten. Vi had ejätte mysigt och jag hittade massor. En vid blus, en neongrön bikini, två par skor och lite underkläder. Jag funderar på att köpa en sån där löjlig solhatt som är så löjlig att den blir snygg. Brun ståhatt eller vad man ska kalla det på lindex. Jag har dessutom beställt ett par skor på scorett (de på bilden i inlägget nedanför).
                   Jag mår inte så bra just nu, jag är ledsen typ hela tiden så jag orkar inte gå till skolan, det blir ju helfel eftersom jag har så mycket att göra men hellre att jag är hemma och mår dåligt än att jag går till skolan och bryter ihop och är allmänt tjurig. Det är så mycket nu, mamma ska visa mej huset hela tiden, jag längtar hem till sörby, mamma är ledsen igen, det går visst rykten om mej i borensberg, pappa mår jättedåligt, jag ska flyga snart, jag måste välja skola, jag vet inte vart jag har vissa kompisar. Fy fan. Jag blir jätterädd varje gång jag ska åka ifrån mamma och pappa att de kommer ta självmord för att bli av med allt. Men man får ju alltid hoppas på att det kommer bli bättre nån gång.
Nu ska jag varva ner med Sex and the City

VÅR

Idag kände jag att det verkligen har blivit vår! Därmed vek jag upp jeansen, tog på mej låga strumpor och mammas vårjacka. När vi flyttade så la jag alla mina ytterkläder i en flyttkartong och den försvann! Jag har letat och letat både hos mamma och pappa men inte hittat den. Det ända stället jag inte letat på var i en typ skrubb hos pappa för jag var säker på att jag skrivit Olivia på den så att den skulle komma upp till mitt rum men det visade sej att jag skrivit källaren på den. Så efter skolan idag gick jag hem till pappa och hittade äntligen alla mina ytterkläder. Lycka på den! Så nu blir det vårkläder på riktigt.
             Jag började dagen med en underbar sovmorgon till klockan nio. Vid tio var jag i Borensberg hos tandläkaren för att göra en liten "operation", tandläkaren skulle skära bort tandkött för att hjälpa en tand komma fram. Jag fick två bedövningssprutor så jag blev till och med bedövad i näsan! Men allt gick bra och jag åkte till skolan. Väl i skolan fick jag reda på att nästan alla lektioner hade varit inställda så jag hade bara missat en lektion istället för tre. Jag kom lagom till lunchen och efter den hade vi svenska och sen fick jag sluta för att jag inte behövde gå på ena lektionen och den andra var inställd.
              Vid femtiden skulle Hanna, Elliot, mamma och jag vaccinera oss till vi ska till Egypten. Eftersom jag vaccinerade mej innan jag åkte till Thailand slapp jag men jag tog en livmoderhalscancerspruta. Hanna tog hela två sprutor UTAN att gråta! Det var första gången hon har klarat av att inte gråta så henne är vi extra stolt över. Efteråt gick Hanna och jag på stan en sväng, träffade två kusiner och en kusinpojkvän så vi stannade till och fikade med dom. Jag provade en chailatte på Espresso house och det var  inte helt fel ändå. Jag letade såklart efter vårkläder men också sommarkläder till Egypten. Jag hittade en FETT fräsch jeansjacka på monki som jag faktiskt överväger att köpa såfort barnbidraget kommer. Dessutom hittade jag ett par näst intill fräschare skor (på bilden fast de är snyggare IRL)! Blir storschopping snart! Det är vår, imorgon är det fredag. Kan det bli bättre?
Nu ska jag mysa ner mej i soffan med mor och syster! <3

Min helg

I fredags skulle vi tjejer hitt apå nått kul tänlte vi så jag, Emma, Martina, Olivia och Elle spelade bowling :D Det var jätte roligt trots att det gick lite sådär :P Olivia ledde första serien rätt länge men Martina vann den sen, andra serien hann vi bara spela hälften på så jag tror Martina vann allt. Jag ble nog medianen! ;) Efteråt åkte Olivia och Emma med mej hem till pappa och där chillade vi. Jätt emysig kväll! :)
                     Igår, lördag, var ju melodifestivalenfinal och det var jätte jämt mellan ettan och tvåan det skillde mindre än 4000 röster tror jag. Sedan vann ju operasångerskan. Jag hoppades verkligen på Caroline af Ugglas men men hon som vann var ju inte allt för dålig. ;) Det absolut roligaste var ju allas miner när telefonrösterna delades ut. De gick ju från toppen och ner. Måns som låg etta fick poäng först och tvåan sedan osv. Måns min var ju oslagbar! Men bäst utav alla var ju självklart den underbara Petra Mede! Fan va bra hon är!

Match

Imorgon ska jag äntligen få spela match! Det är säsongens sista match och den är emot Vadstena. Eftersom det är sista matchen så är alla spelarna uttagna. Jag är faktiskt väldigt nervös, det känns inte som om det kommer gå så bra men vem vet?

Idag är det mammas födelsedag så grattis! Jag älskar dej! <3

Lillebror

Hahah Elliot är ju så söt! Idag satt han och gjorde sin matte, han läser inte ut orden utan läser några bokstäver och sen gissar. Elliot läste och löste frågorna högt men jag reagerade inte förns han sa såhär:
   "År 1632 blev Cristiano Ronaldo Sveriges drottning..."    När det egentligen stod Kristina :D


Bästa vänner

BFF - BestFriendsForever

Olivis ;)

Bara för att jag är Sveriges sämsta bloggare! ;) Jag hr varit hemma i två dagar, excrusiationg huvudvärk! Den ville bara inte gå över, inte ens med hjälp utav min käre vän mr Panodil. Men hur som hellst så måste jag nog till skolan imorrn. Jag är nog snart klar med so:n om jag bara skulle orka lägga lite tid på det. Man blir ganska stressad när man alltid skjuter upp allt till sista minuten. Som man bäda får man ligga!

Jag, Emma, Erica och Elle var på en lokalfest i Lambohov i lördags. Det var faktiskt jätte kul! Hann vara där inne i ca 1,5 timmar innan polisen kom, det var kanske lite för kort fast det gjorde nog ändå inte så mycket. Man ska ju sluta när det är som bäst ;) Såg iaf en prins charming där (och jag var inte den enda!), alltså finns det fortfarande hopp för snygga killar i Linköping!
Nu är det Greý's Anatomy som gäller :)


RSS 2.0